De enige club

die Sony-fans bindt!

Sony voegt een nieuw hoogtepunt toe aan de superieure Walkman-lijn. Prachtig voorgegegeven, duurzaam, praktisch en fantastische geluidskwaliteit zijn gegarandeerd. Zoals de Walkman bedoeld is.

• hoogwaardig geluid met een gebalanceerde audio-output
• compact formaat voor gebruik onderweg
• Strak premium design met aan aluminium afwerking

Premium geluidservaring

De NW-ZX300 biedt een hoogwaardig geluid dankzij de digitale S-Master HX-versterker. Deze is speciaal gesoldeerd met loodvrij soldeertin en speelt zowel 11.2MHz DSD als 384kHz/32bit PCM. De ZX300 heeft een gebalanceerde audio-uitgang met aparte linker- en rechterkanalen voor minder ruis en een helderder geluid.Het model is vervaardigd uit een aluminium frame voor een lagere weerstand. Tevens zijn FTCAP's (geleidende solide polymeer aluminiumcondensatoren) en nieuwe foliecondensator opgenomen voor transparantere vocalen en stevigere bastonen.

De designers van Sony hebben voor de NW-ZX300 OFC-kabels gebruikt om de interne versterker te verbinden met de hoofdtelefoonaansluiting. Dit resulteert in een krachtig geluid met lage weerstandswaarde en signaaloverdracht zonder verlies. Voor een diepe bas en minder ruis vormt de condensator de voornaamste batterijvoeding van deze Walkman. Twee kristallen oscillatoren zorgen voor een kwalitatief geluid met betere signaal-ruisverhouding. Dankzij de USB-DAC-functie is het mogelijk om muziek in optimale kwaliteit vanaf een pc te streamen naar andere audioapparaten. De ZX300 ondersteunt tevens MQA-bestanden.

Premium afgewerkt en volledig functioneel

De NW-ZX300 Walkman is uitgerust met een intuïtieve touchscreen-interface. De interface is overzichtelijk ingericht speciaal voor muziekliefhebbers. Iedere functie is binnen handbereik en met slechts één tikje kan het volume worden aangepast. Het apparaat heeft een batterijlevensduur van maar liefst 30 uur en een ingebouwd geheugen van 64 GB. Tevens is een extern geheugenslot voorzien voor micro SD. Via Bluetooth en NFC kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met een headphone. De ZX300 is compatibel met LDAC en Qualcomm aptX HD-audio.

De NW-ZX300 is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar in de Benelux voor € 750.

Meer informatie: sony.nl

Registreer of meld je aan om te reageren.

Ben je fan van Sony? Dan zit je hier goed! Deel je passie voor Sony hifi, video, gadgets, klassiekers en al het andere wat met Sony te maken heeft. Van oud tot nieuw. Van transistor-radio tot Xperia. Meld je aan en word lid. De site is én blijft gratis!

Vergeet de club niet te 'liken'.

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

SFbBox by casino froutakia